Çayırova DEVA’dan STK’lara ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; aynı hizmet binasında faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.
Anadolu Gençlik Derneği Çayırova İlçe Başkanı Özcan Özdemir programda yaptığı konuşmada ; “Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Bizler ilçemizin ve ülkemizin gençliğine hizmet ediyoruz. Toplumumuzu ötekileştiren kutuplaştıran söylemlerden uzak duruyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu hizmetlerimiz devam edecek”  dedi.  Cansuyu Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Öner Bozkurt ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu başkana ve yönetici arkadaşlara teşekkür ettiğini ifade etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ‘ta programda yaptığı konuşmada ; “Bugün ülkemizin ve dünyanın daha adil bir yaşam alanı olması için gece gündüz canla başla mücadele veren ve bu konuda binlerce genç yetiştiren Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret ettik. Benim için önemli bir değeri olan bu kurumu ziyaret etmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Özcan Bey’e ve Öner Bey’e misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova DEVA’dan STK’lara ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!