GTO’dan yangın bölgesine yardım…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Ticaret Odası ile Gebze Kızılay’ın katkılarıyla yangında zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Muğla’nın Milas, Bodrum ile Antalya’nın Manavgat ilçelerine gönderilmek üzere hazırlanan yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bugün yola çıktı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticraet Odası Başkanvekili avukat Mustafa Yaşar Sekin, Gebze Kızılay Başkanı Oya Tunçel ve oda görevlileri yardım konvoyunu uğurladı. Hazırlanan yardım malzemelerinin içinde yanmayan ayakkabı, yanmayan elbise, tişört, kot pantalon, yanmayan kıyafetler, yanık kremleri, hijyen malzemeleri, Kızılay tarafından hazırlanan bozulmayan gıdalar gibi ürünler bulunmakta.

ÇİLER: “ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ”

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bizler bu süreçte üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz… İnsan üstü bir gayretle çalışan yangın personellerimize ve söndürme çalışmalarına yardımcı olan herkese minnetlerimizi sunar, daha fazla kayba uğramadan yangının kontrol altına alınmasını temenni ederiz…” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN ÇİLER YANGIN  MAHALLİNE GİDİYOR

Öte yandan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in yarın sabah Bodrum’da yangın bölgesinde olacağı ve hazırlanan yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine teslim edeceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTO’dan yangın bölgesine yardım…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!