Gökhan Orhan’dan öneriler….

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, belediye meclis üyeleri ile birlikte düzenlenen basın toplantısının açılışında yaptığı konuşmada ilçe örgütünün çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Orhan bir süre önce başlattıkları mahalle toplantılarında bugüne kadar 11 mahallede vatandaşlar ile bir araya geldiklerini, Kurban Bayramı nedeniyle bir süreliğine ara verme durumu olduğunu, her hafta üç ayrı mahallede toplantıları düzenlemeyi sürdüreceklerini söyledi.

 

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Saide Arslan Çalışkan, Şahin Yılmazel, Gökhan Yamen, Sinan Çeper, Halil İbrahim Başçiftçi ve Erhan Bölük basın mensuplarıyla bir araya gelerek ilçe gündemi üzerine açıklamalarda bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Orhan, yaptığı konuşmada ilçedeki sorunların çözümüne ilişkin önerilerde bulundu. Orhan’ın konuşmasından kesitler: “Gebze’nin aşılamayan trafik sorunları var. Mualla Ateş’le alakalı bir yargı süreci başlatacağız. Köylerde mera alanlarını TOKİ’ye peşkeş çekecekler. CHP olarak Gebze’nin ve Gebzelilerin hakkını savunmaya devam edeceğiz. Gebze’de yaşayan halkın ve esnafın da sorunları var. Gebze’de esnafın sorunlarını da dinlemesini istiyoruz. Bugün bu kentte anket yapılsa kentin yüzde 60’ı belediye başkanının adını bilmiyordur. Gebze yönetiminin çalışmaları algı üzerinden götürülüyor. Beraber yöneteceğiz diyorsanız her ay ilçe başkanlarını bir araya toplayarak, bu kentin sorunlarını ilçe başkanlarıyla konuşabilirsiniz. Bu kentin sorunlarını dinleyen siyasi partilerin ilçe başkanlarını, Gebze Belediye Başkanı dinlemeli ve çözüm önerilerini almalıdır.”

 

“ESKİHİSAR GEBZE’NİN EN ŞİRİN YERİ”

“Eskihisar bölgesi bu kentin en şirin yeri. Tarih dolu bir kasaba. Osman Hamdi Bey Müzesi atıl durumda. Macera Parkı adında bir demir yığını yapıldı. İskelelerle alakalı sıkıntılar yaşanıyor. Trafikle alakalı sorunlar var ve bu kentte yaşayan insanlar bu kentte vakit geçirmek istemiyor. Başka yerlere gidiyorlar. Gebzelilerin Gebze’de yaşaması için sosyal alanların faaliyetlere geçmesi gerekiyor. Sadece yönetenlerin mutluluğu bu kentin mutlu olduğu anlamaya gelmiyor. Biz hep beraber bu kentin sorunlarını çözmeye hazırız. Gebze’nin faydasına olacak her konuda taşın altına elimizi koymaktan çekinmeyeceğiz.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gökhan Orhan’dan öneriler….

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!