Soyluçiçek: “Vatandaşı mağdur ediyorsunuz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, dünden beri bölgemizde etkili olan kar yağışından Çayırova ilçesinin olumsuz etkilendiğini ve kar yağışına karşı vatandaşların etkilenmemesi için alınan tedbirlerin daha da üst seviyelere çıkartılması gerektiğini söyledi. Soyluçiçek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Dünden itibaren yağan kar yağışının etkili olduğu Çayırova ilçesinde bugün hissedilecek seviyede kar oluşmuştur. Ulaşımı felç eden bu kar yağışında Çayırova belediye başkanının ortalıkta gözükmemesi de şaşırılacak bir olay.
Nerede bu Çiftçi?
Meteorolojinin verdiği yağış lı hava raporunun ardından iş makineleriyle objektiflere poz vererek sosyal medyalarda biz işimizin başındayız diyen başkan Çiftçi sanırız yanlış ilçenin yollarını kürüyor olmalı ki saatlerce ana caddelerdeki kar yağışında vatandaşın mağduriyetini duyamaz olmuş…
Öyle iş makinelerinin direksiyonunda poz verip sosyal medyada paylaşarak işlerinizi yapmış olmuyorsunuz sayın Çiftçi. Sizi sahalarda görmek isteriz. Sosyal medyalarda değil.
Vatandaşı mağdur ediyorsunuz!
Yoğun kar yağışı ardından evlerinde elektriklerin sürekli kesilmesinden dolayı mağdur olan vatandaşların mağduriyetleri de başka bir sorun. Sürekli elektrik kesintilerinden vatandaş mağdur!
Son zamanlarda sürekli elektriklerin kesilmesi vatandaşların canına tak ettirdi. Elektrik kesilmesiyle evde doğal gazla ısınmaya çalışan vatandaş gaz olsa da kombilerini çalıştıramamasından dolayı ısınamamasına mı yansın, yoksa elektriklerin kesilip devreye girmesiyle bozulan cihazlarına mı?
Evlerindeki elektrikli aletlerinin sürekli kesilmelerden zarar gördüğünü belirten vatandaş bu mağduriyetinin karşılanmasını ve bu konuda yetkili mercilerin sürecin işleyişini hızlandırmasını bekliyor.
Görüldüğü gibi Çayırova vatandaşı halinden hiç de memnun değil.” Sevince “ sloganlarıyla büyük bir bütçeyi çöpe atan başkan Çiftçi partisinin unuttuğu politikayı hatırlatalım işler ve sorunların giderilmesi “ Sevince değil Çalışınca oluyor”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soyluçiçek: “Vatandaşı mağdur ediyorsunuz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!