Başkan Avcı süreci değerlendirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

“ZİNNUR BÜYKÜGÖZ’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze ve İzmit basınının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Gebzespor yöneticisi Tamer Coşkun’un sahibi olduğu Limos Lounge Cafe’de konuşan Avcı, “Şahsıma ve yönetim kurulumuza güven duyan bir yaklaşım sergileyen Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Büyükakın’a ve Gebze Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyorum” dedi. Avcı, Gebze Ticaret Odası’nın da yardımcı olduğunu kaydetti.

“PİYASADAKİ BORÇLARI TEMİZLEDİK”

Gebzespor kulüp başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulunun, taraftar temsilcilerinin, gazete sahipleri ve muhabirlerinin iştirak ettiği basın toplantısına ilgi büyüktü. Başkan Avcı “Bu kentin ortak değeri olan Gebzespor’un içine düştüğü duruma her zaman ki gibi sessiz kalamadık. Sayın Hüseyin Deniz’den kulübü devir aldığımız da piyasada olan çekler ve borçları topladık ve temizledik. Bir milyon 80 bin TL’lik bir ödeme gerçekleştirdik. Ben ve yönetim kurulundaki dava arkadaşlarımızla birlikte göreve geldiğimiz o günden bugüne kadar borçsuz bir yönetim sergiledik. Şuan bir oyuncunun geçmişten gelen alacağı ve taksitlendirilmiş vergi borçlarımızla birlikte bir milyonu bulmayan borcumuz mevcut”  diye konuştu.

GEBZESPOR MAKAMDIR, BEKLETİLEMEZ”

Başkan Avcı “Ben burada Gebzespor kulüp başkanı olarak konuşuyorum. ” Yarın bir resmi kuruma gittiğimde de Recep Avcı olarak değil Gebzespor makamını temsim eden bir birey olarak gideceğim. Ve bu makam kapılarda bekletilemez, randevu saati sekteye uğratılamaz. Bu makam güçlü bir makamdır ve asla bu makamın itibarını zedeletmeye müsaade etmem. Şu ana kadar da başkanlık makamında gittiğim yerlerde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım, bekletilmedim”  diye konuştu. Avcı, ” Bu süreçte kimin yanına gitsek     gönül desteğini aldık. Özellikle parti teşkilatlarına, TÜRKSİAD, GENÇSİAD, MÜSİAD’a teşekkür ediyoruz. Bizi yani Gebzespor’a çok samimi içten karşıladılar.  50’şer adet kombine sözü aldık. Gebze bölgesindeki yakın iş adamı arkadaşlarımızın ve Gebze Masterlar 380 bin TL gibi çok değerli bir bağışta bulundu.  Kulübümüzün gelir gider tablosunda şeffaflık ilkesi bizim misyonumuz olacak. Gebzespor bütün kitleyi bir araya getirir. Bizde bu nokta da Gebzespor markasını en iyi şekilde yönetmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.

TRİBÜN ABİ KARDEŞ 

Avcı “Ben ve yönetici arkadaşlarımız abi kardeş ilişkisi samimiyeti ve sevgisi ile üstlendiğimiz zorlu görevi yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Taraftarlar derneğinin kurucu başkanı olarak, tribünden gelen bir isim olarak tribünde de aynı sevgi ve saygı çerçevesinde hareket edilecektir. Tribünde de bazı değişikliklere gittik. Tribüne büyük emekleri olan Sedat Tozar ve Abdülkerim Yıldırım gibi isimler abi olarak her zaman tribünde saygı göreceklerdir. Tribün lideri olarak yerlerine omuz omuza destek verdikleri kardeşleri eşlik edecektir” dedi.

BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ’E TEŞÜKKÜR 

Yeni sezon öncesinde yaptığı görüşmeler sonrasında olumlu gelişmelerin yaşandığı belirten Avcı “Öncelikle şahsıma ve yönetim kurulumuza güven duyan bir yaklaşım sergileyen Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Büyükakın’a ve Gebze Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyorum. Büyükakın’tan otobüs talebimiz oldu anında talimat vererek kulübümüze Kocaelispor’a tahsis edilen aynı araçtan tahsis edilmiştir. Aynı zamanda iaşemizi de karşılayacak. Gebze Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz’de ekonomik anlamda ciddi katkılar sağlayacağını belirtmiştir” dedi.

GEBZESPOR’A TALİP OLMAK İSTEYEN VARSA BUYURSUN GELSİN
Kongre süreciyle ilgili olarak Avcı “Biz Gebzespor’un yokluğunda varız, Pandemiden dolayı kongre yapamıyoruz, kulüp menfaatleri bizim için en önemli noktadır. Eğer biri gelir biz bu işi daha iyi yaparız paramız var derse seve seve bırakırız. Önümüzdeki hafta sezonu açmayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar prensipte anlaştığımız 5 oyuncu var. A takım ve Altyapıyla ilgili planlamalarımızı önümüzdeki günlerde yapacağız ve spor kamuoyuyla paylaşacağız, şu anki görüntüye göre Bölgesel Amatör lig yakın bir süreçte başlamayacak gibi görünüyor” diye konuştu.

GEBZESPOR TESİSLEŞİYOR

Gebzespor’un öte yandan yeni dönemde çalışmalarını Tavşancıl’da bulunan spor komplekslerinde gerçekleştireceği öğrenildi.

HABER: Ümit ÜLKER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Avcı süreci değerlendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!