15 ayı değerlendirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 aylık hizmet dönemini düzenlenen programla değerlendirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 aylık hizmet dönemini düzenlenen programla değerlendirdi. Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezi’nde Korona Virüs önlemleri kapsamında yapılan değerlendirme toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, önceki dönem Milletvekili ve MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar ,Gebze Belediye Meclisi Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. EKONOMİK DİSİPLİN SAĞLANDI

Değerlendirme programında konuşan Başkan Zinnur Büyükgöz ekonomik olarak mali disiplini sağladıklarını ve Belediyeyi kar ettirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “1 yıl boyunca çalışma parolamıza uyarak çalıştık. Dünyanın geçtiği bu zor zamanlarda yeni dönemin ruhuna uygun sayıda işe imza atmak naip oldu. Belediyecilik şehrin kaynaklarını yönetme sanatıdır. Mali kaynakları disiplin altına alarak işe başladık. Kamu, özel sektör borçlarımızı tasnif ettik, yapılandırdık ve bir çoğunu ödedik. Tasarruf politikası uyguladık. Artık yaptırdığımız hizmetleri daha uygun şekilde yapıyoruz. Satın alma konusunda yüzde 45 indirim oranları yakaladık. Toplam 55 kiracımız bulunuyordu, kiralanacak mülkleri düzenledik. Bu sayımız bu sayede 485’e çıktı. Kamyoncular Garajını belediyemiz bünyesine aldık. Emekliliği dolmuş personelimiz vardı. Onları mağdur etmeden hak ettikleri kıdem tazminatlarını peşinen ödeyerek, 50 kişiyi emekli ettik. Bu da 10 Milyon TL değerinde kıdem tazminatı oldu. Buradan elde edilen geliri hizmet bütçesine ekledik, 123 kişi emekli oldu.”dedi.

65 MİLYON EKSİ BÜTÇEDEN, 45 MİLYON ARTI BÜTÇEYE

Bütçesi eksi olan Belediyeyi artı duruma geçirdiklerini ifade eden Büyükgöz, “Geçmiş yıllarda 65 milyon TL bütçe açığından bugün 45 Milyon TL artı bütçeye geçtik. 7 gün 24 saat mesai esasında çalışan bir ekip oluşturduk. Özverili ve gayretli bir çalışma ekibine sahibiz. Hepsine teşekkür ediyoruz. 40 mahallemiz, 400 bin nüfusumuz var. Sanayi kentiyiz. Gündüz nüfusumuz 3 katı fazla durumda. Belediye hizmetlerimi buna uygun olarak yapacağız. Gebze’nin iyi yönetilmesi sadece gebenin konusu değildir. Kocaeli ve Türkiye’nin konusudur. Sınırlarımızda hizmet edecek her kurumla uyumlu çalışıyoruz. Gebze’nin iyiliği neredeyse yapıcı olarak oradayız. Gebze’nin iyiliği kimdeyse tek yürek onlarla olacağız. Gebze Belediyesi’nin imkanlarını aşan bütün yatırımlarda belediyemizi alt yapıyı hazırlayan ve koordine eden bir kurum olarak çalışıyoruz.”diye konuştu. 365 GÜN GEBZEMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ Gebze sanayinin merkezi. Gebze sadece böyle anılmamalı. Hünkar Çayırı, Mustafa Paşa Camisi, Hannibal anıt mezarı, Sultan Orhan Hami, Osman Hamdi bey müzesi gibi bir çok tarihi eser var. Dinamik bir nüfusumuz var. Aşkla çalışarak çok işe imza attık. Yaptıklarımız dünün Gebzesi içindi. Bugün ve geleceğin Gebze’sinin bizden çok beklentisi var. İhtiyaçlarımızı öncende görmeye, projeler üretmeye özel önem verdik ve vermeye devam edeceğiz. Her bir işimizin arkasında yoğun bir emek olduğunu bilmek zorundayız. Bu yüzden emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Her gün aşkla çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. 365 gün Gebzemizin hizmetinde olacağız.”şeklinde konuştu. Büyükgöz daha sonra 15 ayda yapılan çalışmaları sunum eşliğinde anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
15 ayı değerlendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!