Bu iddialar cevap bekliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlgili İddialar   Cevap Bekliyor?

Bir süre öncesi gazetemizde yayınlanan haberlerde de  Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşandığı ileri sürülen iddiaları dile getirmişti.  Pekçok vatandaş bu iddiaların doğru olup olmadığı yetkililerden cevap bekliyor. Haberde yer alan iddialarda da  görüleceği üzere yazdıklarımızdan fazlasının yaşandığını öğretmeni, memuru, esnafı kısacası her kesimden vatandaşın tepkisini yapılan yorumlar içerisinde görüldü.

Çayırova’da  ilçe sakinleri  artık eğitim başlığı altında öğrenci ve öğretmenleri değil  yaşandığı iddia edilen ihalelerde usulsüzlükleri ve huzursuzlukların konuşur oldu. Bu iddialar doğru değilse yetkililer tarafından niçin yalanlanmadı? Sorusu da bir başka akıllara takılan soru işareti olmakta….

Haberlerde ortaya atılan iddialarla ilgili  bir başka akıllara takılan soru ise şudur: “ Çayırova İlçe Milli  Eğitime gelen bu iddiaların doğruluğuna araştıran müfettişler ve il milli eğitim müdürü,  bu iddialarla ilgili ne yapacak?”

Çayırova’da gözler şimdi görevinin başına yeni atanan Kocaeli Valisi sayın Seddar Yavuz’da… Çayırovalılar, yeni vali Yavuz’un bu iddialara karşı tutum ve sergileyeceği davranışı merak ediyor ve soruyor: “Sayın Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bu iddialara ne diyeceksiniz?”

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, gazetemizde ve gazetelerde çıkan iddialar hakkında ne diyeceksiniz?

Çayırovalılar “Bakanlık yetkilileri ya da Kocaeli  Valiliği’nin  haberlerdeki bu iddialarla ilgili tutum ve alınması gereken kararlarla ilgili bu duruma ne diyecek diye merak etmiyor değiliz?” şeklinde düşüncelerini ifade etmekte

İşte bir süre öncesi ve kamuoyunda oldukça tartışmalara neden olan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki haberler ve o haberlere yapılan yorumlar:

https://bolgehaber.com.tr/bu-iddia-dogru-mu/ şeklinde 12 mayıs 2020 tarihinde yaptığımız haberde aşağıdaki şekilde iddiaya gazetemizde yer vermiştik.

İlçemizde sendikal ayrışmaya sebep olduğu, protokolün katıldığı törenlerde bile ilçedeki okul müdürleri arasındaki ayrışmanın belli olduğu ile iligili gazete haberlerindeki yazılarda da iddia edilen sendikal faaliyetler ile gündeme gelinmesi sebebiyle görevden alınmasının bekletildiği..

https://bolgehaber.com.tr/o-habere-tepki-ustune-tepki/ 17 Mayıs 2020 tarihinde ise gelen tepkilere gazetemizde yer vermiştik.

https://www.kulishaber.com.tr/cayirova-da-p-plaka-usulsuzlugu/71347/
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu iddialar cevap bekliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!