13 yaşındayız

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İlk günkü aşkla yayıncılığa devam 

8 Mart 2007 tarihinde kurulan ve ilk yayınını yapan Bölge Haber Gazetesi bugün 13. yaşına girdi. Gazetemizin kurucusu Olcay Karabağ tarafından kurulun Bölge Haber tam 13 yıldan beri ilk günkü aşkla hem yazılı hem de dijital alanda yayıncılığa devam ediyor. Günümüzde oldukça zor koşullar altında yayın yapıldığı bu günlerde Bölge Haber Gazetesi ailesi tam kadro yayına devam ediyor. Gerek yaygın gerekse yerel medyada yazılı basın ürünü olan her bir markanın hemen hemen hergün bir tanesinin yazılı basın hayatına son verdiği haberlerin çıktığı günlerde Bölge Haber inadına her türlü zorluğa rağmen yayın hayatını sürdürüyor..

Bölge Haber Gazetesi, ilkeli, objektif ve güvenilir haberleri ile bundan sonra da yoluna devam edecek.

Bölge Haber Gazetesi kurucusu ve genel yayın yönetmeni Olcay Karabağ “ ilkeli, objektif ve güvenilir haberleri ile bundan sonra da yoluna devam edececek” diye konuştu.  Bölge Haber Gazetesi olarak bugüne kadar her zaman her koşulda desteklerini esirgemeyen okurlarına, dostlarına teşekkür ediyoruz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
13 yaşındayız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!