Şile’de Trendkamp konuşuluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Şile’de özel bir kamp işletmesinde 6 Mayıs ile 8 Mayıs tarihleri arasında toplanan doğa severler Şile’de 3 gün 2 gece doğa ile iç içe yaşamanın tadını çıkararak okul ve iş stresinden uzak dolu bir kamp yaşadılar.

Doğa ile iç içe olmak için geldik
İş hayatından uzaklaşmak isteyen bir vatandaş, “Arkadaşımla birlikte kafa dinlemek ve doğa ile iç içe olmak için geldik. Çadırımızı kurduk ve güzel bir hafta sonu geçirmek için buradayız.” ifadelerini kullandı.

90’lar geri döndü
Karavan ve Çadır tutkunları için hazırlanan çeşitli aktiviteler sayesinde gün içerisinde eğlenceli zamanlar geçirdi. Akşam saatlerinde ise canlı müzik ve dj performanslarla kampçılar adeta konser havası yaşadı. 7 Mayıs Cumartesi akşamı ise 80’ler e 90’lar partisi düzenlenerek çadır kampına gelen insanların o günlerde giyilen elbiseler giymesi de Trendkamp’ın Şile’de çok konuşulmasına neden oldu.

İzmit’ten 90’lar konseptti için geldik
Ünivesite öğrencisi bir genç ise, “Ben ve arkadaşlarım İzmit’ten 90’lar konseptti için geldik ve onun için hazırlandık. Gerçekten harika bir ortamdı. Burada olmak gerçekten ayrıcalılık.” İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şile’de Trendkamp konuşuluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!