KUAM, GTÜ Kadın Personelleri ile Buluştu

0A6A0978
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

GTÜ’nün kadın dostu kampüs olması için çalışmalar yürüten, GTÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin mutlu çalışan ekosistemini güçlendirmek için düzenlediği etkinlikte kadın personeller bir araya geldi.   

Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUAM) tarafından düzenlenen etkinlikte Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) kadın çalışanları birlikte kahvaltıda yaptı. Etkinliğe GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Damla Arısan, KUAM Başkanı ve GTÜ Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihal Bektaş, Kırgızistan Manas  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Nurzat Totubayeva, akademik ve idari personeller katıldı.  

Kadın personeller ile KUAM’un tanışması, merkez tarafından yürütülmüş çalışmalar ve kadın personellerin talepleri doğrultusunda oluşturulacak çalışmaların belirlenmesi noktasında düzenlenen etkinlikte KUAM Başkanı Prof. Dr. Nihal Bektaş selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasında toplumsal cinsiyet eşitliğini dengelemek için tüm kampüs genelinde ortak çalışmalar yürütülmesini ifade ederek, yaşanan sıkıntılar ve zorlukların birlikte çözüme ulaştırılacağına olan inancını ifade etti.  

Etkinlikte GTÜ Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Melek Özkan ve GTÜ Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Meral Elçi’de kendi ofis ve koordinatörlükleri hakkında bilgi aktardılar. Kırgızistan Manas  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Nurzat Totubayeva ise  iş birliği kapsamında GTÜ’de olmaktan ve etkinliğe katılım sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Program içerisinde ve sonunda kadın çalışanlara hitap eden GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Damla Arısan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, birlikte düşüne bilmenin ve hareket ediyor olmanın her sorunun çözümü olduğunu söyledi. Tüm katılımcılara teşekkür eden Arısan, katılımlarının ne kadar değerli olduğunu belirtti.  

Konuşmaların ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seda İrem Çakırca, tarafından “Kadının İnsan Hakları” konulu sunum gerçekleştirildi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KUAM, GTÜ Kadın Personelleri ile Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!