Tahir Büyükakın

İSU’ dan basın açıklaması

BASINA VE KAMUOYUNA
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediye Başkanı Sn. Fatma Kaplan Hürriyet’in bugün sosyal medya hesabı üzerinden Fethiye Caddesi Vakıflar İşhanı’na kanal bağlantı çalışmamız hakkındaki paylaşımı nedeniyle açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.

Vakıf İş Hanı Yönetimince tarafımıza söz konusu çalışmayla ilgili başvuru yapıldıktan sonra İzmit Belediyesi ile gerekli yazışmalar gerçekleşmiş, izin alınmış ve çalışma bu şekilde başlamıştır.

Bu tür çalışmalar için elzem araç ve malzemeler dışında ekstra bir iş üretilmemiş, söz konusu çalışma bölge esnafımızın iş düzeni de düşünülerek pazar günü gerçekleştirilmiştir.

Çalışmanın ne zaman yapılacağı hakkında İzmit Belediyesi’nin bilgi ve onayı mevcuttur. Onay almadan, bilgi vermeden çalışma başlatılmamıştır.

Buna rağmen kurumumuza yönelik belediye başkanınca yöneltilen eleştirilerin haksız olduğunu belirtiyor, saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İSU’ dan basın açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!