Tahir Büyükakın

GTO’da Meslek Odası seçim yarışı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Sanayicilerin ve esnafların sandık başına giderek meslek komite ve meclis üyelerinin seçimi yapacakları oda seçimlerinin heyecanı başladı. Oda seçimleri ile ilgili olarak seçim takvimleri açıklanmaya başlandı. Gebze Ticaret Odası’nın seçim takvimi de açıklandı. GTO Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Seçimleri 4 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek. Gebze Ticaret Odası binasında yapılacak olan seçimler saat 09.00’da başlayarak akşam 17.00’da sona erecek. 16 bin üyesinin oy kullanma hakkı bulunan GTO’da 42 komitede seçim yapılacak. Her komitede 7 komite üyesi seçilecek ve seçilen komite üyeleri arasında 96’sı meclis üyesi olacak. Ticaret odası seçimleri için meslek komite listeleri askıya çıktı. Listeler pazartesi gününe kadar askıda kalacak.

SANAYİ ODASININ 3 EKİM’DE

Öte yandan Kocaeli Sanayi Odası 3 Ekim 2022 Pazartesi günü Oda Organ Seçimleri gerçekleştirilecek. KSO Meslek Komite ve Meclis Üyeleri seçimleri, 3 Ekim Pazartesi günü odanın merkez hizmet binasında gerçekleştirilecek. Seçimlerde 3 bin 400’ü aşkın üyeden 2 bin 435’i oy kullanacak. Kullanılacak oy sonrası 38 Meslek Grubu oluşacak ve 77 Meclis Üyemiz seçilecek. Seçimlerden bir hafta sonra, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü ise Oda Yönetim Kurulu Başkanı, asil/yedek Yönetim Kurulu üye seçimleri, Disiplin Kurulu asil/yedek üye seçimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Genel Kurul asil/yedek üye seçimleri yapılacaktır. Yine aynı gün Meclis Başkanı, Başkan Vekilleri ve Katip Üye seçimlerimiz de gerçekleştirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTO’da Meslek Odası seçim yarışı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!