Tahir Büyükakın

DEVA PARTİSİ Çayırova’da açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi’nin Çayırova İlçe Başkanlık binası bugün Özgürlük Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No 87’deki  adresinde törenle hizmete açıldı.  İlçe binasının açılışına Deva Partisi Teşkilat Başkanı Nihat Ergün, Deva Partisi MYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, Deva Partisi GMYK Üyesi Cem Avşar, Deva Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Orhan Sarısüleyman, Deva Partisi Çayırova Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Saraç, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Dilovası ilçe başkanı Ali Çelik, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

MEHMET SARAÇ’TAN AÇILIŞ KONUŞMASI

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Deva Partisi Çayırova Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Açılışımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. İzmir’deki depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Efsane bakan olan bakanlık yaptığı dönemde ülkenin ekonomisini saha kaldıran Ali Babacan önderliğinde Deva Partisi’nde görev aldık. Göreve aldığımızdan bu tarihe kadar olumlu görüşmeler yaptık. Çayırova’da 120 kişi ile görüşmeler yaparak ilçe yönetimini oluşturduk. Siyasetin yeni yüzlerini sizlerle buluşturacağız. 2024 yılı mart seçimlerinde bu merdivenlerden inip belediyenin anahtarını teslim alacağız” diye konuştu

BAKAN NİHAT ERGÜN : “KURUMLAR GÜVEN KAYBINA UĞRADI”

Mehmet Saraç’ın ardından ise Deva Partisi GMYK Üyesi Cem Avşar konuşarak, “Deva Partisi olarak çıktığımız bu yolda 8 ayı geride bıraktık. 28 Kasım’da Kocaeli İl kongresini yapacağız. Alevi vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Geçmiş hükümetler döneminde bakanlık görevi yürüten Deva Partisi Teşkilat Başkanı Nihat Ergün, “Yeni bir siyasi parti olarak ilçe binasının açılışını yapıyoruz. Bu siyasi partinin en önemli amacı sorunlara çözüm üretmektir. Bir belirsizlik var. İnsanlar da kaygılanıyorlar. Ülkele  rin kurumları güven kaybına uğradı. Kuralsız bir şekilde yönetilen bir yönetim sürecine girdik. Bu gidişe dur demek için elini taşın altına sokan insanlar Deva Partisi’ni kurdu. Her alanda çok çalışmaya ihtiyaç var. Deva Partisi çözüm ve atılım yapacak. Dertlerimizin devası her alanda yeniden atılım yapmaktır. Ülkemizin çölleşmesini istemediğimiz için Deva Partisi kuruldu. Bir yağmur geliyor. Yağmurdan önce damlalar düşer. Bir damla da Çayırova’ya düştü. Damlalar artıyor yağmura dönüşecek” dedi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA PARTİSİ Çayırova’da açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!