Tahir Büyükakın

Çiler’den kandil mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI  NAİL ÇİLER’İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler mevlit kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj: “Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz        Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğduğu, insanlığımızın karanlıktan aydınlığa çıkışında önemli yere sahip olan Mevlid Kandili’mize bir kez daha birlik, beraberlik içerisinde ulaşmanın huzur ve mutluluğu içindeyiz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.); başta İslam Alemi olmak üzere bütün insanlık için her anlamda örnek bir hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkati, merhameti, barışı ve hoşgörüyü toplumlara göstermiştir. Peygamber Efendimizi sevmek ve örnek almak, onun milletimizin huzuru için yaptığı çağrıyı günümüze taşımak ve öğütlerini hayatımıza yansıtmak mutluluğun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı ve kendimizi sorgulamamız için bir fırsat olan bu gecede; şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için dualarda buluşmamız temennisiyle, Mevlid Kandilinin sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm milletimizin kandilini kutluyorum.”

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiler’den kandil mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!