Tahir Büyükakın

Çayırova Belediyesi’nde gergin anlar…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova belediyesinde bu gün başlayan grev kararının ardından belediye önünde bekleyişi süren işçileri ziyarete gelen CHP ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ile işçiler arasında gergin anlar yaşandı.  Çayırova Belediyesi bahçesine gelen CHP ilçe başkanı CİHAN Soyluçiçek ve yönetimi ilk önce işçiler ile görüştü. Soyluçiçek, “bu durumun buraya gelmemesi için biz belediye başkanına gerekli uyarıları yaptık. Geçtiğimiz gün yapılan meclis oturumunda yalancılar diye söylemde bulunan belediye başkanı gelip sizlerin haklarını versin, o koltukta boş yere oturmasın! Sizin vergilerinizle size maaşlarınız ödüyor, Ödeyemiyorsa anahtarları bıraksın gitsin, bu işçi belediyeyi yönetir” dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NEREDE?

Konuşmalarına devam eden SOYLUÇİÇEK, Ak Parti ilçe başkanı nerede? Neden burada değil? Neden işçinin hakkı için burada yanında değil? Artık sizde gözünüzü açın, bazı şeylerin farkına varın dedi. Bu konuşmalar sırasında işçiler arasından bazıları SOYLUÇİÇEK’e tepki göstererek ‘‘burada şov yapma! burası siyaset yapılacak yer değil, burası hak arama yeri’’ diyerek Soyluçiçek’e tepki gösterdi..

HİZMET İŞ’TEN “GREV”

Öte yandan Hizmet İş Sendikası yetkilileri “anlaşma sağlanamaması durumunda grev kararı alacağız” dediler…

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Belediyesi’nde gergin anlar…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!