Tahir Büyükakın

Cumhuriyetimiz 97 yaşında

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. Yıldönümü.  Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümü Çayırova, Gebze, Darıca ve Dilovası başta olmak üzere tüm bölgemizde  gerçekleştirilen  etkinlikler ve anma programlarıyla kutlandı. Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. Yıldönümü.  Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümü Çayırova, Gebze, Darıca ve Dilovası başta olmak üzere tüm bölgemizde  gerçekleştirilen  etkinlikler ve anma programlarıyla kutlandı.

GEBZE’DE KENT MEYDANI’NDA…

Gebze’deki 97. Yıl programı Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı  Erdal Kuruçay ile ilçedeki bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri , muhtarlar, sivil toplum kuruluş yöneticileri ile çok sayıda Gebzeli katıldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhuriyetimiz 97 yaşında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!