Ziya Gökalp MTAL oyuncak şirketi İlkadım Gençbizz Türkiye Yarı Finalinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze ilçesinde yer alan Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ülke çapında farkındalık oluşturan projeleri ile öne çıkmaya devam ediyor.
Pandemi başlangıcında temassız otomatik ateş ölçen cihaz geliştiren öğrenci ve öğretmenler şimdilerde ise Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Genç Başarı Eğitim Vakfı arasındaki protokol kapsamında GENÇBİZZ 2022 Türkiye Finallerine katılma yolunda büyük bir başarıya imza attılar.

Çocuk Gelişimi alanı dersleri esnasında doğal malzemelerden ürettikleri, çocukların gelişim düzeylerine uygun oyuncakları geliştiren İLKADIM oyuncak şirketi ve bu oyuncakların satışa sunulduğu www.ilkadim.store sitesi projeleri ile GençBizz 2022 Yarı Finaline yükseldiler.

Şirketin Genel Müdürü 10/B Sınıfı Öğrencisi Ceylin Karadeniz, İLKADIM oyuncak şirketi hakkında “Kurduğumuz ilkadim.store web sitesi üzerinden Meslek lisesi öğrencileri, doğal ve çocukların gelişim düzeylerine göre ürettikleri oyuncakların fotoğraflarını ve bilgilerini yükleyecekler.Sitede oyuncakların okul ve referans öğretmen bilgileri yer alacak.Böylelikle kalite ve gelişim düzeyi uygunluğu alan öğretmenleri tarafından kabul edilen oyuncaklar web sitesi/uygulama üzerinden satın alınabileceğini” ifade eden bilgiler paylaştı.

Gençbizz İLKADIM şirketi Genel Müdürü Ceylin KARADENİZ; anne ve babalar uygun fiyata kaliteli oyuncakları meslek lisesi öğrencileriden doğrudan site üzerinden satın alabilecekler.Ders esnasında üretilen çalışmalar sayesinde öğrenciler de cep harçlıklarını çıkarmış olacaklar.Böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduğunu, inşallah projelerini Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bakanlık yetkililerine de anlatmak ve tüm Türkiyede uygulamak istediklerini söyledi.
Okul Müdürü Ekrem İBİŞ ve danışman öğretmenleri başta olmak üzere okuldaki tüm öğretmen ve öğrencilerin de desteğini alan İLKADIM şirketinin Türkiye finalinde de başarı gösterecekleri inancı tam.
Hayal eden,
Araştıran,
Geliştiren, İşte GENÇBİZZ 2022 ekibi ;
Ceylin Karadeniz (Genel Müdür), Şeyma Tığlı, Ebrar Can, Ceylin Yiğit,Asya Sarı,Gevez Akgün
Öğrencilerimiz Mesleğim Hayatım sloganıyla yola çıktılar ve GençBizz 2022 de YARI FİNALdeler.

Okul Müdürü Ekrem İBİŞ; Çocukların gelişim düzeylerine uygun, doğal ve de MESLEK LİSESİ üretimi oyuncaklar üreten öğrencilerimizi dikkatle izlemeye devam edin.Geleceğimiz için çalışmaya ve üretmeye devam.
Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ediyor, Türkiye Finalinde başarılar diliyorum.

Mesleki eğitime değer veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER’in Kız Meslek Lisesinin girişimci öğrencilerinin İLKADIM oyuncak projesini dikkate alacağından kuşkumuz yok.
Başarılar İLKADIM ve Girişimci Kızlarımız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ziya Gökalp MTAL oyuncak şirketi İlkadım Gençbizz Türkiye Yarı Finalinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!