Tahir Büyükakın

Zehir tacirlerine baskın! 12 kişi tutuklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli’de bir hafta içerisinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 12 kişi tutuklanırken kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli’de uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sürüyor. Son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 78 olayda, toplam 120 şahsa adli işlem başlatıldı. 12 şahıs tutuklanırken, 6 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 101 şahıs da serbest kaldı. 1 şahıs ise adli makamlarca mevcutlu olarak sevk edildi.

NELER ELE GEÇİRİLDİ NELER…
Yapılan operasyon ve uygulamalarda, 8 bin 712 gram esrar, 90 gram bonzai, 78 gram metamfetamin, 15 gram skunk, 1 adet sentetik ecza, 12 adet ecstasy, 14 kök Hint keneviri, 1540 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para, 1 adet tüfek, 3 adet hassas terazi, 2 adet tabanca, 192 adet fişek ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda da m3 olayda, 2 şahıs hakkında serbest yargılanma kararı verildi. Yapılan operasyonlarda 171 gram esrar ve 813 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zehir tacirlerine baskın! 12 kişi tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!