Zabıtadan Kahvehane Denetimleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Zabıtadan kahvehane denetimleri

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren kahvehane ve kıraathaneleri ziyaret ederek denetimden geçirdi. Zabıta Ekipleri, işyeri sahiplerine hijyen ve temizlik bakımından uyması gereken kurallar hakkında bilgi veriyor.

Zabıta ekipleri denetimlerde pandemi tedbirleri çerçevesinde müşterilerin maske kullanmalarına dikkat etmeleri, kullanılan bardakların sıcak ve deterjanlı su ile yıkanarak çay ve içecek servisi yapmaları, ocak ve çevresinde çöp bidonu v.b kirlilik yaratacak kap bulundurmamaları, girişlerde mutlaka el dezenfektanı bulundurmaları, ortak kullanılan gazete, dergi ve benzeri doküman bulundurmamaları, el yıkama yerlerinde sıvı sabun ve kağıt havlu bulundurmaları, masada oturan müşteriler kalktıktan sonra muhakkak dezenfektan ile masa temizliği yapıldıktan sonra diğer müşterilerin oturmasının sağlanması gibi konularında uyarılarda bulundu.

Denetimlerin devam edeceğini belirten yetkililer, vatandaşların şikayet, talep ve önerilerini 0 262 641 78 08 numaralı telefona bildirmeleri çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zabıtadan Kahvehane Denetimleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!