Tahir Büyükakın

YRP’den Ağrılılara hayırlı olsun ziyareti 

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve yönetimi Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan kongre sonrası Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanlığına seçilen Şerif Bozkurt ve yönetimi kısa sürede yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplarken, Başkan Bozkurt ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.

OĞUZ, BOZKURT VE EKİBİNİ TAKDİR ETTİ  

Önceki gün Dilovası Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve yönetimi Dilovası Ağrılılar Derneğini ziyaret ederek Başkan Bozkurt ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Bozkurt ve yönetiminin kısa sürede güzel çalışmalara imza attığını söyleyen YRP İlçe Başkanı Oğuz, gönüllülük esasına dayalı olarak yapılan dernekçiliğin meşakatli bir hizmet olduğunu belirterek “Hemşerilerilerimizin ve ilçemizin gelişimine katkı sunan Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt ve yönetimine çıktıkları yola başarılar diliyoruz ve çalışmalarını takdirle takip ediyoruz.”dedi.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozkurt’ta yaptığı açıklama da “Hemşerilerimizin yoğun olduğu Dilovası’nda hemşerilerimizin ve ilçe halkımızın destekleri ile çıktığımız yolda Dilovası Ağrılılar Derneğine yakışır projelere imza atmak için ekibimizle elimizden geleni yapmaya ve tüm halkımızı kucaklayarak sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Yolun daha başındayız. İnşallah ilerleyen süreçte ilçemizde ki tüm siyasi partilerin, STK’ların ve Dilovalıların da desteği ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek güzel çalışmalar yapmaya gayret edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı YRP İlçe Başkanımız Ercan Oğuz ve yönetimine teşekkür ediyorum.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YRP’den Ağrılılara hayırlı olsun ziyareti 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!