Yöresel Tatlımız ile Yarışmada Birincilik Elde Eden Öğrenciler Vali Yavuz’u Ziyaret Ettiler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 12-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen üniversiteler arası “Anadolu’nun Mirası Soframda” isimli yemek yarışmasında 22 üniversite, 39 grup ve 71 öğrenci arasından Kocaeli’nin yöresel yemekleri ile tatlı kategorisinde “Otur Fatma” isimli tatlı ile birincilik elde eden Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler.

Ziyarette; Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğr. Üyesi Dr. Dilek Dülger Altıner, Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Uca, Kocaeli üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Alican Akçiçek, Fakülte Sekreteri Eyüp Altındağ ile öğrenciler;  Sena Çengelköy, Emircan Sarıkaya, Seval Palabaş, Nezihe Büşra Çayır, Ayhan Işıkoğlu ve Uhud Tarım hazır bulundu.

Vali Yavuz’a yarışma içeriği ve yaşanılan süreç hakkında bilgi sunumunda bulunan öğrencilerbirincilik elde ettikleri “Otur Fatma” isimli tatlıyı ikram ederek, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve tatlıyı çok beğendiğini belirten Valimiz Seddar Yavuz, öğrencilere çeşitli hediyeler verip, ilimizin tanıtımına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yöresel Tatlımız ile Yarışmada Birincilik Elde Eden Öğrenciler Vali Yavuz’u Ziyaret Ettiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!