Tahir Büyükakın

Yenidoğan Camii’nde kapı ve korkuluk montajını tamamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Büyükşehir’in Park ve Bahçeler ekipleri, yangında hasar gören İzmit Yenidoğan Camii’nin kapı ve merdiven korkuluklarının montajını yaptı

Büyükşehir, Yenidoğan Camii’nde

kapı ve korkuluk montajını tamamladı

Yangında hasar gören İzmit Yenidoğan Merkez Camii’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, “Camiyi en kısa sürede onaracağız” talimatının ardından harekete geçen Büyükşehir A Takımının yaptığı temizlik, elektrik tesisatı, alçıpan ve boya çalışmalarının yanı sıra Park ve Bahçeler ekipleri tarafından caminin kapı ve merdiven korkuluk montajları tamamlandı.

CAMİDE YANGIN ÇIKMIŞTI

Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Sokak’ta bulunan Yenidoğan Merkez Cami’nde meydana gelen olayda camiden dumanlar çıktığını gören çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermişti. Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kontrol altına almıştı. Duvarlarında hasar oluşan caminin halıları da kullanılamaz hale gelmişti.

PARK BAHÇELERİN ATÖLYESİNDE YAPILDI

Camide oluşan hasarın ardından Büyükşehir’in A Takımı çalışmalarına başlamıştı. İlk olarak camide temizlik yapılmış, ardından elektrik tesisatı, alçıpan ve boya çalışmalarına geçilmişti. Park ve Bahçeler Dairesi’ne bağlı ekipler ise Yenidoğan Merkez Cami’nin 2 adet kapı ve merdiven korkuluklarını kendi atölyelerinden imal etti. Ekipler ardından her iki kapı ve merdiven korkuluğunun montaj işlemini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenidoğan Camii’nde kapı ve korkuluk montajını tamamladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!