Yeniden Refah Partisi Kartepe İlçe Teşkilatı Sahaya İndi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yeniden Refah Partisi Kartepe ilçe başkanı Hüseyin Bayır ve beraberindeki heyet Köseköy merkezde kurulan Cumartesi pazarı esnafı ziyarette bulunarak pazarcıların ve esnafın sorunlarını dinlediler.

Pazarcı esnafı kendilerinin de halk gibi geçim sıkıntısı çektiğini artık tezgâhlarda ki ürünlerin üzerine fiyat etiketi koymaya utandıklarını söyleyerek bu durumun biran evvel düzeltilmesi gerektiğini anlattılar.

Öyle ki artık millet pazara çıkmaz oldu kilosu 20 liradan 30 liradan aşağı bir şey kalmadığını belirten esnaf; bizde halden pahalıya aldığımız için pahalı satıyoruz hatta bazen satamıyor sebzemiz meyvemiz elimizde kalıyor çürüyor.

Yeniden Refah Partisi teşkilatının ziyaretlerinden memnun kaldıklarını dile getiren pazar esnafı ilçe başkanı Hüseyin Bayır ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Bayır iktidara geldiklerinde özellikle pazar esnafı başta olmak üzere işçinin memurun emeklinin çiftçinin her kesimin sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeniden Refah Partisi Kartepe İlçe Teşkilatı Sahaya İndi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!