Tahir Büyükakın

Yazıklar Olsun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş son günlerde gazetelerde çıkan bir haber üzerine sert açıklamalarda bulundu. Aktaş açıklamasında;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hukuk müşaviri olarak görev yapan Necmi Özen’in avukat olan kızı Büşra Özen’nin Darıca Belediyesi’nde iki aydır çalıştığı bugün yayınlanan bir gazete haberi ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Gün geçmiyor ki AKP’nin  milletimize yaşattığı hayal kırıklıklarına bir yenisi eklenmesin, kendisinin belediye kadrosunda  çalışması ile yetinmeyen eli uzun baba şimdi de Darica Belediyesinde kızına iş kapısı yaratmış Hukuk adamı böylemi olur adaletin simgesi olan teraziniz şaşmış millet yoksullukla mücadele ederken bu ne pervasızlık bu ne gözü dönmüşlüktür.
Buradan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer BIYIK’ a sesleniyorum;
Yaptınız bu adaletsizliğin, yarattığınız bu çete düzenine sessiz kalıp hesap sormayacakmiyiz sandınız?
Peki milletin çocukları ne olacak atamayan binlerce öğretmen duruken,
KPSS sınavında en yüksek puanları almalarına rağmen atamayan gençler ne olacak ?
Asgari ücrete mahkum edilen hayalleri çalınan Yurtdışına gitmeyi kendilerine yedirmeyen ve bütün imkansızlıklara rağmen yaşam mücadelesi veren gençler bizim insanımız degilmi? 
Pazara, markete çıkmıyoruz moralimiz bozuluyor diyen insanları ne zaman göreceksiniz ? 
Sizden olmayanların yaşamasına dahi müsaade etmediğiniz bu düzeniniz batsın.
Sizler oturduğunuz koltuklardan ben yaptım oldu bitti ile lüks, şatafat içinde yaşarken birbirinizin çocuğuna imtiyazlar tanırken  vatandaşın hali umurunuzda bile değil,  sizler ne yaparsanız yapın biz bu milletin sesi olmayana devam edeceğiz.
Şimdi size buradan bir tafsiye bugünden tezi yok yaptığınız gafletten dönün, kişilere, gruplara hangi ad altında olursa olsun yarattığınız bu seçkin zümre zihniyetine bir son verin  Belediyeye işe aldığınız bu kişilerin iş akidlerini derhal  fesh edin.
Gökhan Aktaş
Chp Darıca İlçe Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yazıklar Olsun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!