Yavuz Çifti Şehit Annelerimizi Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen ve Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Anneler Gününde  de şehit ailelerini yalnız bırakmadı, evlerinde ziyaret ederek, şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Anneler Günü münasebetiyle Şehidimiz Selahattin Şen’in annesi  Miran  hanımı ve Şehidimiz Cemil Fidan’ın annesi Meryem  hanım ile hanelerinde bir araya gelen, sohbet eden Yavuz çifti, şükran duygularını ileterek günlerini kutladılar.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde Şehitlerimize  Allah’tan rahmet dileyen ve 85 milyon sizlerin evladıdır diyen Yavuz Çifti; “Evlatları Allah yolunda, Vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda ederken, bizlere emanet edilen Şehit Annelerine  ne kadar hizmet etsek azdır. Sizlere  ne kadar sevgi, saygı, şefkat göstersek de yine de haklarınızı ödeyemeyiz. Vatanımız ve kutsal değerlerimiz için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakâr anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Sizlere  mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyoruz.” dediler.

Şehitlerimiz için dualar okuyan Vali Yavuz, ziyaretlerin ardından eşi Selda Hanımefendi ile birlikte İzmit İstiklal Caddesinde esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldiler.

Yolda rastladıkları hanım kardeşlerimizin ve bayan esnafımızın anneler gününü kutlayan Yavuz Çifti,  çocuklara da çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdiler.

Her bir vatandaşımızla selamlaşan, sohbet eden Yavuz çifti yoğun sevgi çemberi içerisinde çarşı ziyaretlerini sonlandırdılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yavuz Çifti Şehit Annelerimizi Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!