Yavuz Çifti Günlerini Kandıra İlçemize Ayırdılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Valimiz Seddar Yavuz’un sosyal ve örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle ile ilimiz genelinde sosyal devlet anlayışı çerçevesinde çalınmadık kapı bırakılmıyor.

Ramazan ayında da artırılarak devam edilen ziyaretlerde Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bugün Kandıra ilçemizdeki hanelerin sıkıntılarını dinleyip, yüzlerdeki tebessümün sebebi olmaya devam ettiler.

İlk Ziyaret, Şehidimizin Baba Ocağı ve Gazilerimize

Kandıra ilçemizde gerçekleştirilen ziyarette Yavuz Çifti ilk olarak; Şehidimiz Ergin Olcay’ın baba ocağına daha sonra ise Kıbrıs Gazileri; Kerim Ersoy, Muhammet Tavşan ve İsmail Alkan’ın hanesine misafir oldular.

Bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Yavuz Çifti; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular.

Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan şehidimizin ailesi ve gazilerimiz: “Ramazan ayında evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Böylesine güzel bir buluşmayı ilk defa yaşıyoruz. Unutulmadığımızı bize hissettiriyorsunuz. Çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

İhtiyaç Sahibi 13 Aile ile Bir Araya Geldiler

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için göreve geldiklerinden bu yana yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayında da ziyaretlerine ayrı bir hassasiyet gösteriyorlar.

Şehit yakını ile Gazimizle yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz Çifti, Kandıra ilçesinde öksüz-yetim, engelli, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 13 aileyi daha evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Yavuz Çifti, gerekenlerin yapılacağını belirttiler.

Bugün Kandıra ilçemizde 17 aileyi ziyaret eden Yavuz Çifti, bu mübarek Ramazan ayında her gün bir ilçemizde bize ihtiyacı olanların kapısını çalacağız diyerek şunları kaydetti: “Her zaman yanınızdayız. “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretleri esnasında yollarda karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Yavuz Çifti, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdiler. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yavuz Çifti Günlerini Kandıra İlçemize Ayırdılar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!