Tahir Büyükakın

Yavuz Çifti Gebze’de Hanelerin Kapılarını Çaldılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturuyla çıktıkları yolda örnek projelerden birini hayata geçiren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” ailelerini Ramazan ayında da yalnız bırakmıyorlar.

17 Aile Ziyaret Edildi, Bereket Paylaşıldı

Bugün Gebze ilçemizde 6 engelli, 4 yaşlı ve 7 ihtiyaç sahibi aileye misafir olan Yavuz Çifti, 17 ailenin Ramazan aylarını kutladı, bu kutlu günlerde ihtiyaçlarını dinleyerek, ellerinden gelen yardımı yaptılar.

Heyecanlı ve mutlu hane sahipleri tarafından misafir edilen Yavuz Çifti: “Sizlerle bir arada olmak, günlerinizi nasıl geçirdiğinizi duymak, görmek bizim için bir iş değil görevdir. Elimizden geldiğince sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olmak, dertlerinize çözüm bulmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dediler.

Sıkıntılarını paylaşarak bir nebze olsun rahat eden hane sahipleri: “Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Dertlerimize çözüm arıyorsunuz. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Yavuz Çiftine teşekkür ettiler.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ederek, hediye verdiler. 

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Gebze ilçemizdeki   17 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz, eşi ve Vali Yardımcıları bu güne kadar ilimizde 2130 aileyi evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yavuz Çifti Gebze’de Hanelerin Kapılarını Çaldılar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!