Vefa ( Yaşlı Evde Bakım)  Projesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Sosyal Hizmetler Vakfı Deniz Armutlu yeni proje hakkında bilgilendirme de bulundu. Projeyle ilgili

Deniz Armutlu yapmış olduğu açıklamada;

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının teklifi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları ile VEFA( Yaşlı Evde Bakım ) projesi ulusal program haline gelmiştir.
Kocaeli Valimiz Sayın Seddar YAVUZ’un direktifleri doğrultusunda Çayırova Kaymakamı Sayın Hasan GÖZEN’in talimatları ile İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürlüğü gerekli çalışmaları yapmış 15.08.2022 tarihi itibari ile VEFA projeyi hayata geçirilmişti.
Proje kapsamında İlçemizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca tespit edilmiş , yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları giderilmektedir.
Bu proje ile ; yaşlı, engelli ve dezavantajlı gruplara, Devletimizin şefkat elini, sıcak yüzünü göstermek ve yalnız olmadıklarını hissettirmek, bir nebze de olsa daha huzurlu ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamaktır.
dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vefa ( Yaşlı Evde Bakım)  Projesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!