“VATANDAŞIN DERDİ YOKSULLUK, İŞSİZLİK VE PAHALILIK ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, il ve ilçe yöneticileri ile Başiskelelilerle biraraya geldi.

TBMM’nin tatile girmesinden bu yana Kocaeli’de ilçe ilçe gezerek yaptığı ziyaretlerde vatandaşla biraraya geldiğini belirten Tarhan, “Üzülerek görüyorum ki halkımız artık yoksulluk ve işsizlikle mücadele etmekten geleceğe dair umutlarını kaybetmiş durumda. TÜİK istediği rakamları açıklasın sokağın gerçek rakamları ne yazık ki çok başka. Enflasyon talimatlarla düşük tutulmaya çalışılsa da vatandaş geçim sıkıntısı, pahalılıktan şikayetçi.” dedi.

“Depreme karşı tedbir almayanlar yine mahcubiyet duymadık mı diyecekler?”

Tarhan, 17 Ağustos Depreminin yıldönümünde Kullar Fay Hattı mağdurları ile de biraraya geldi. Afetlere karşı dirençlilikte ülke politikalarının ve yatırımların yetersiz kaldığını belirten Tarhan, “17 Ağustos Depremini yaşadığımız 1999’dan bu yana tam 22 yıl geçti. Ama ne yazık ki Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunan ve riskin giderek daha büyüdüğü bilim insanlarınca ifade edilen İstanbul ve Kocaeli’de alınan tedbirlerin ve bu amaçla yapılan yatırımların yetersiz olduğunu görüyoruz. Bilim insanlarının uyarılarına rağmen görevlerini yerine getirmeyen yetkililer yarın bir felaketle karşılaşınca, canlarımızı kaybedince, biz olay yerine hemen ulaştık, vatandaşımız o yüzden devletimiz burada yoktu demedi, biz de mahcubiyet duymadık diye açıklamalar yapmaktan utanmayacaklar mı?” diye sordu.

“CHP olarak sahadayız. Vatandaşımız bizlerle biraraya gelmekten memnun”

Tarhan, Başiskele programında Halkın Serası, Kullar Sanayi Bölgesi ve İlçe Başkanlığını ziyaretinin ardından Bahçeçik esnafı, Kılıçarslan, Yeşilkent, Serdar Mahallesi muhtarları ve çevre halkıyla biraraya geldi. CHP olarak sahaya indiklerini kaydeden Tarhan “Biz TBMM tatile girdiği günden bu yana ilçe ziyaretlerimizle vatandaşla biraraya geliyoruz. Artık CHP sahada. Bunu gören vatandaşımız da bizlerle biraraya gelmekten çok mutlu. Çünkü biz onlara ülkemizin içine düşmüş olduğu bu durumdan çıkışı ve sorunların çözümüne ilişkin projelerimizi anlatıyor onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Sorunlar çok, sıkıntılar büyük. Ama Türkiye’nin CHP’si var. Yerel yönetim seçimlerinde elde ettiğimiz başarı ve CHP’li belediyelerin hizmetleri vatandaşımızın umudunu artırıyor. Sokak diyor ki CHP varsa umut var.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“VATANDAŞIN DERDİ YOKSULLUK, İŞSİZLİK VE PAHALILIK ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!