Vatandaşın COVİD19 aşısını yapmadan geri gönderiyorlar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bilindiği gibi covid19 salgınınn en yoğun olduğu dönemlerdeyiz. Bu konuda salgının önlenmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı yetkilileri vatandaşı aşı olmaya davet ediyor. Pekçok vatandaş tererdüt etmesine rağmen Sağlık Bakanlığı’nın çağrısını önemseyerek ranedvusunu alıp ya sağlık ocağına ya da bulunulan hastanelere koşuyorlar.  Ancak bazı sağlık görevlileri yoğunluğu bahane ederek gelen vatandaşları ya azarlıyor ya da dalga geçiyorlar. Üstelik “beğenmezsen git isteiğin yerde aşını ol” deyip aşağlayarak aşı hakkından mahrum ederek gönderiyorlar. İşte gazetemizin haber müdürü Ümit Ülker de uzun zamandır aşı sırası gelmesine rağmen SağlıK Bakanlığı’nın aşı hakkından faydalanarak Çin aşısı SNOVAC yaptırmak istedi. Ancak gitmiş olduğu DArıca Cami Mahallesi Sağlık Ocağı yetkilileri gazeetmizin yetkilisi Ülker’i aşı hakkı olmasına rağmen aşı yapmadılar. Üstelik bir de akıl verdiler “Gİt istediğin yerde aşını yaptır, istediğin yere şikayet et” Bazı vatandaşlar bazı sağlık görevlilerinin işgüzarlığı nedeniyle  aşılarını olamadan ya da binbir sıkıntı içinde olarak aşı yaptıramdan gidiyor.  Bölge Haber GAzetesi’ne konuşan Darıcalılar “DArıca Kaymakamlığı Cami Mahallesi Sağlık Ocağı görevlilerinden bu işgüzarlığın haddini sormalı. Ne yazık ki bazı sağlık görevlileri adeta Ali KIran başkesen… Vatandaşı azarlıyorlar, tersliyorlar. Bu üslubun yanlış olduğunu hatırlattığında ise istediğin yere şikayet et diyerek alay ediyorlar. Sağlık Bakanlığı personeline yakışıyor mu bu durum?”

DARICA SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞ I YETKİLLERİ GÖRMÜYOR MU?

Öte yandan Bölge Haber Gazetesi’ne konuşan DArıcalılar Cami MAhallesi  Sağlık Ocağı’ndaki rezaletle ilgili konuşarak “bu rezaleti Darıca’yı yöneten yönetcilerimiz görmüyor mu? Denetlemiyor mu? Görüyor ve denetleniyorsa bu rezalet nasıl oluşuyor? ” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vatandaşın COVİD19 aşısını yapmadan geri gönderiyorlar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!