Tahir Büyükakın

Vali Yavuz’dan TÜBİTAK Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Vali Seddar Yavuz ilimize pek çok alanda katkı sağlayan, Ülkemizin bilim ve teknolojide öncü kuruluşu TÜBİTAK MAM ve BİLGEM’i ziyaret etti.

TÜBİTAK Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal İşler tarafından karşılanan Vali Yavuz, TÜBİTAK İdari binasında yetkililerle görüşerek yapılan proje ve faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı.

BİLGEM Ziyaret Edildi

Toplantının ardından Vali Yavuz, beraberindekiler ile birlikte kampüste yer alan; Bilişim ve Bilgi Güvenliği Araştırma Merkezi (BİLGEM)’i ziyaret ederek yapılan bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) iş birliğinde kurulan aromatik bitki yağının işlendiği Sekapark AŞ. Süper Kritik Akışkan Ekstraksiyon Tesisi’ni ziyaret eden Vali Yavuz,  TÜBİTAK MAM Başkanı Dr. Osman Okur’dan tesisin iş ve işlemlerine ilişkin bilgiler alarak, yapılan çalışmaları gözlemledi.

Son olarak TÜBİTAK MAM’a geçen Vali Yavuz’a burada TÜBİTAK MAM Başkanı Dr. Osman Okur ve başkan yardımcıları eşlik etti. Burada da bir süre görüşme gerçekleştiren ve bilgiler alan Vali Yavuz, yetkililere çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Yavuz’dan TÜBİTAK Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!