Vali Yavuz, Vatandaşlarımızı Dinledi, Sıkıntılarına Çözüm Buldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, “Halk Günü” buluşmasını bugün Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleştirdi.


“Halk Günü” buluşmasına, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ve ilgili kurum müdürleri hazır bulundu.

 
Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını belirten Vali Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek iletilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında devletimizin her zaman yanlarında olduğunu belirten Vali Yavuz: “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler.” dedi.
 
Vali Seddar Yavuz Halk Günü buluşmasına gelen vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen sorun, şikâyet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için gerekli işlemlerin yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Halk Gününe anne ve babasıyla birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yavuz, onlara hediyeler vererek sevindirdi.  
 
Halk Günü Toplantısının yanı sıra kendisini ziyarete gelen, talep ve şikayetlerini ileten vatandaşları da zaman zaman Valilik Makamında ağırlayan Vali Yavuz, bu çerçevede 20 kişiyle görüşüp, onları dinleyip dertlerine derman oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Yavuz, Vatandaşlarımızı Dinledi, Sıkıntılarına Çözüm Buldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!