Tahir Büyükakın

Vali Yavuz OSB’yi inceledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Gebze Güzeller OSB’yi Ziyaret Eden Vali Yavuz, Üretim ve İş Gücünü Yerinde İnceledi

 

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, yönetim binasına geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve bir süre sohbet etti.

 

OSB’de Faaliyet Gösteren Firmalar Ziyaret Edildi

Ülke ekonomisine, kalkınmasına ve istihdama katkı sağlayan iş dünyasına ziyaretlerini sürdüren Vali Seddar Yavuz, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

 

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde yeni kurulan ve ilimiz teknolojisi ve ekonomisine katkı sunan yabancı sermaye yatırımı VİVO Telefon firması ile ilimiz denizcilik alanında katkı sunan ve gemi inşa sektöründe başarılı çalışmalara imza atmış olan TAG Karavan ve Denizcilik Sanayi Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret edip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışanlarla da bir süre görüşen Vali Yavuz’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan eşlik etti.

Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan, çalışmaları ve ürünleri yerinde inceleyen Vali Yavuz, tesis yetkililerine ülke ekonomisinin gelişmesine sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışanlara başarı dileklerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Yavuz OSB’yi inceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!