Tahir Büyükakın

Vali Yavuz, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Vali Seddar Yavuz, bugün eğitim ve sağlık alanında yoğun çalışmalar sarf eden kurumları ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, burada İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından toplantı salonuna geçen Vali Yavuz, burada idari kadro ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda; 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemi ve ara tatilde bulunan okulların pandemi tedbirleri başta olmak üzere ikinci döneme hazırlanması kapsamında yapılan çalışmalar ile ilimizdeki eğitim durumu, okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı, devam eden projeler ve okul inşaatları hakkında brifing verildi.

Eğitim alanında yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Vali Yavuz: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, gençlerimiz için yapılan proje ve çalışmaları her zaman desteklemekteyiz. Emanetlerimiz, çocuklarımız için ne gerekirse yaparız.” diyerek, pandemi sürecinde esas görevleri olan eğitim öğretimin yanında verilen diğer görevleri de yerine getiren eğitim camiasına teşekkür edip, başarılar diledi.

Daha sonra kurumu gezen, bilgiler alan Vali Yavuz, personelle de bir süre sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

İl Sağlık Müdürlüğü Ziyaret Edildi

Vali Seddar Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından İl Sağlık Müdürlüğünü ’de ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, Bölüm Başkan ve Yardımcıları ile Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz’a İl Sağlık Müdürlüğü’nden sorumlu Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü ile bir süre görüştükten sonra toplantı salonuna geçerek başta filyasyon ekipleri ve il genelinde Covıd-19 nedeniyle hastanelerde tedavisi devam eden hastaların tedavi süreçleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, özellikle pandemi sürecinde mesai mevhumu gözetmeden cansiperane bir şekilde görev yapan tüm sağlık camiasına teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

Toplantı sonrasında kurum içerisindeki birimleri de gezen Vali Yavuz,  pandemi dönemi dahil fedakarca çalışan personele teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Yavuz, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!