Vali Yavuz, bakan Elvan’ı ağırladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bir dizi program ve ziyaretler için bugün ilimizi teşrif eden Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

 

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Valilik binası önünde Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Ekrem Çalık, İsmail Gültekin ve Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı ve Defterdar Dursun Ali Özel tarafından karşılandı.

 

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan daha sonra makama geçti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Seddar Yavuz, Bakan Elvan’a ilimizdeki çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulunarak, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Sayın Bakana ziyaretlerinde; Kocaeli Milletvekilleri, İlyas Şeker, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti.

 

Bakan Elvan’dan Defterdarlık Ziyareti

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan Valilik makamındaki ziyaretlerinin ardından Valimiz Seddar Yavuz ve beraberindekiler ile birlikte Defterdarlığı ziyaret etti.

Defterdar Dursun Ali Özel, Defterdar Yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, burada muhasebe birimlerini ziyaret etti.

Defterdar Dursun Ali Özel’den bilgiler alan Bakan Elvan, memurlarla sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ziyaret Edildi

Bir sonraki ziyaretlerine geçmek üzere Valiliğimizden ayrılan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Valimiz Seddar Yavuz ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geçtiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından karşılanan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ve Valimiz Seddar Yavuz, burada belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgi aldılar.

Ziyaretlerin ardından Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan bir sonraki programlarına geçmek üzere alandan ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Yavuz, bakan Elvan’ı ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!