Tahir Büyükakın

Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz’dan 32 Aileye Gönül Ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” şiarıyla her gittiği yerde çalışmalarına devam eden Vali Seddar Yavuz,  eşi Selda Yavuz Hanımefendi ile birlikte vatandaşın Devlet ile olan bağını güçlendirmek amacıyla çıktıkları bu yolda halkın gönlünü kazanmaya, kimsesizlerin kimi olmaya devam ediyorlar.

Kapılar Çalındı, Gazilerimizin Hayır Duaları Alındı

İlçe ziyaretleri kapsamında Gazi ve Şehit aileleriyle bir araya gelmeye, minnet ve şükran dileklerini iletmeye özen gösteren Yavuz Çifti, Derince’de ikamet eden Gazilerimiz; Beşir Karaaslan, Ahmet Uyanık, Nazmi Adın ile Körfez’de ikamet eden Gazilerimiz; Müsamettin Avcı, Kemal Korkmaz, Mustafa Aydın, Asim Güzel ve Nazmi Durmaz’ı ziyaret ettiler.

Bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Yavuz Çifti; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular. 

Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan gazilerimiz: “Ramazan ayında evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Böylesine güzel bir buluşmayı yaşatarak unutulmadığımızı bize hissettirdiniz. Çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

24 Ailenin Sıkıntı ve Talepleri Dinlendi İhtiyaçları Karşılandı

Gazi ziyaretlerinin ardından Derince ve Körfez ilçelerimizde 10 engelli, 2 yaşlı, 1 hasta, 1 yetim ve 10 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere toplam 24 aileyle hemhal olan Yavuz Çifti, Ramazan aylarını kutlayıp, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek dertlerine derman oldular.

Heyecanlı ve mutlu hane sahipleri tarafından misafir edilen Yavuz Çifti: “Sizlerle bir arada olmak, günlerinizi nasıl geçirdiğinizi duymak, görmek bizim için bir iş değil görevdir. Elimizden geldiğince sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olmak, dertlerinize çözüm bulmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dediler.

Sıkıntılarını paylaşarak bir nebze olsun rahat eden hane sahipleri: “Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Dertlerimize çözüm arıyorsunuz. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Yavuz Çiftine teşekkür ettiler.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ederek, hediyeler verdiler. 

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Derince ve Körfez ilçelerimizdeki   32 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz, eşi ve Vali Yardımcıları bu güne kadar ilimizde 2 Bin 249 aileyi evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz’dan 32 Aileye Gönül Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!