Üniversite Yerleştirmelerinde birincilik EKAL’in!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Üniversite Yerleştirmelerinde 1. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi.

Çayırova ilçesinde üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı şu günlerde Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi yine başarıları ile ilçemizin gururu olmaya devam ediyor…

E-okul bilgilerine göre ilçemizde sınavsız lise yerleştirmelerinin 1. Si olan Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi akademik başarısının yanı sıra milli ve manevi değerlere verdiği önem ile göz dolduruyor..
Okulda yapılan ve pandemi tedbirlerinin alındığı etkinliklerle öğrencilerine sosyal ve kültürel faaliyetlere katılım imkanı veren ilçemizin güzide lisesi YKS2021 sonuçlarında ilçemizin kurumsal başarıda gururu oldu..
2021 mezunu öğrencilerinin üniversiteye yerleştirme istatistiklerine göre ÇAYIROVA ilçesi birincisi olan okulumuzu tebrik ediyoruz…

Emsal hatta daha düşük puanla öğrenci alan fen liselerinin bile 20 tıp fakültesi kazandırma başarısı göstermesine rağmen ilçemizin Fen Lisesinin 5 tıp fakültesi ve sadece 50 öğrencinin üniversite kazandırmasını başarı olarak göstermeye çalışanlar bakalım böyle büyük bir başarıyı tebrik etmek için daha ne kadar bekleyecekler?

Çayırova ilçemizde Fen lisesi 50 öğrenci %55 başarı oranı ile sadece 5 tıp fakültesi ile ilçemizi temsil ediyorsa ilçemizin amiral gemisi Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesinin 101 öğrenciyi Üniversite sınavına yerleştirme başarısı ile Çayırova 1. olması ayakta alkışlanmalıdır..

Çayırova ilçesinde iyi ki Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi var…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Üniversite Yerleştirmelerinde birincilik EKAL’in!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!