Tahir Büyükakın

Ülkücüler karne hediyeleri vermeye devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Orta Öğretim öğrencilerine karne hediyeleri vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda “Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak 2023” yazılımı hediye edilmişti. Bu hafta ise karnesini getiren tüm öğrencileri sinemaya götürerek “Keşişme – İyi ki varsın Eren” filmini hep birlikte izlediler. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Özdemir;

Ocaklarda ciddi anlamda genç bir nüfusun bizlere karşıladığını gördük. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Artık aileler çocuklarını getirip ocağa teslim ederek; devletine ve vatanına faydaları birey olsun istiyorlar. Ocaklarımızda çok kaliteli bir genç nüfus yetişmeye başladı.

BAĞIMLILIK İLE MÜCADELEDE OCAKLAR EN ÖN SAFTA

Eğitimlerimiz, sosyal faaliyetlerimiz ve dini değerlerimizin öğretilmesi üzere gençlerimize önemli bir eğitimden geçiyoruz. Bir taraftan bağımlılık ile mücadelede Ülkü Ocaklarımız en ön safta mücadelesini devam ettirmektedir.

BİZİ HEDEF TAHTASINA KOYDUKLARINA GÖRE DOĞRU YOLDAYIZ

Cumhur İttifakı’nın vermiş olduğu güç ile beraber devletimize ve milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Ülkü Ocakları her zamankinden daha güçlü ve kuvvetli. Bir taraftan Türkistan davasına düşman olanların, Avrupa’nın, Amerika’nın, Rusya’nın Çin’in Ülkü Ocakları’nı hedef tahtasına koymasından da gurur duyuyoruz. Çünkü biz kuruluş felsefemize bağlıyız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Devlet Bahçeli ’nin izinden giden Türk gençliğiyiz. Onlar bizi hedef tahtasına koyduklarına göre doğru yoldayız demektir. Hedeflerimize ulaşmak için çalışmaktayız. Bu anlamda üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bu hafta da karnesini getiren gençlerimizi “Kesişme – İyi ki varsın Eren filmini izlemeye geldik. Kültür ve sanat anlamındaki etkinliklerimiz de Ocak kültürümüz doğrultusunda devam edecek “ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülkücüler karne hediyeleri vermeye devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!