Ülke genelinde oylarını arttıran tek partiyiz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ve Yönetimi bugün (13.02.2022) sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı İlhami Bayrak;

Değerli yol arkadaşlarım ile yaklaşık 3 yıldır hizmet ettiğimiz partimizde;  Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın ve İl Başkanımız Sayın Şanbaz Yıldız’ın arzları, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in onayı ile bu önemli görevi kısa süre önce devraldık.  Yine bu kısa sürede hızlıca ilçe yönetimimizi oluşturup gerekli resmi adımları attık. Bugünde siz kıymetli basın mensuplarımıza ve kamuoyumuza değerli yol arkadaşlarımız içerisinden ilçe yönetiminde görev alan isimleri paylaşacağız. Öncelikle yeni yönetimimiz hem ilçemize hemde ülkemize hayırlı olsun.

Görevi devraldığımız kıymetli başkanımız Sayın Mehmet Şeref Uzunal nezdinde bugüne kadar partimizde görev yapmış tüm yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe başkanlığı görevini devraldığım günden bu yana geçen kısa sürede gördüm ki İYİ Parti’ye Çayırova halkımızın ciddi bir teveccühü var. Geçtiğimiz dönemde belediye başkan adayı olarak yaptığımız saha çalışmalarında ve karşılığında aldığımız oy oranlarında aslında bu ilginin ilk sinyallerini almıştık. Fakat genel siyasette sayın genel başkanımız Meral Akşener’in çalışmaları ve siyasi duruşu bu ilgi ve alakayı katlayarak arttırmıştır. İlçe başkanlığımızın başlaması ile birlikte çok şükür Çayırova halkı bizleri hiç yalnız bırakmadı. Gerek üye olarak gerekse yanımızda olduklarını beyan ederek bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.

İlçe yönetimimizi oluştururken emin olun ki çok zorlandık zira üyemiz olan partimizde yer alan isimlerin hepsi birbirinden kıymetli. Tabi ki bizler için bu bir bayrak yarışı, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek adına heyecanımızı hiçbir zaman yitirmeden, halkımızın yoğun teveccühünden dolayı rehavete kapılmadan emek ederek, halkımıza değerek çalışmaya devam edeceğiz. Ben sizlerin aracılığı ile bir kez daha tüm halkımızı İYİ Parti’ye üye olmaya, ülkemiz için, ilçemiz için birlikte yol yürümeye davet ediyorum.

Ülke genelinde oylarını sürekli olarak arttıran tek parti olan İYİ Parti’mizin genel siyasette ki yol çizgisini, halk ile iç içe olan siyasi duruşunu ve Millet İttifakı ruhunu bizlerde ilçemizde en iyi şekilde yansıtmaya gayret göstereceğiz.

Önümüzde ki süreç içerisinde yapacağımız birçok etkinlik, program ve saha çalışmaları ile siz kıymetli basın emekçilerimizle yoğun bir mesai harcayacağız. Bugünde sizlerin varsa sorularını ve fikirlerini duymaktan mutlu olacağım.  

İŞTE İYİ PARTİ ÇAYIROVA İLÇE YÖNETİMİ

ADI-SOYADIMESLEK
İLHAMİ BAYRAKTACİR
SAVAŞ SIRTBAŞİŞ GÜVENLİK UZ.
KADER ARASMALİ MÜŞAVİR
YILMAZ BEŞİROĞLUTACİR
CİHANGİR ÖZBUDAKYÖNETİCİ
HALİM TERZİYÖNETİCİ
AYDIN ÖZMALKOÇTACİR
GÜLŞAH SIRTBAŞÇEVRE MÜH.
ADNAN ÇAVUŞOĞLUYÖNETİCİ
BİNNUR AKINESNAF
SERDAL GÜNGÖRMUHASEBE
ATİLLA MUSAOĞLUTACİR
TANER KEMAHTACİR
NAKİ TÜRKDOĞANTACİR
UĞUR SAHİNYÖNETİCİ
CENGİZ YILMAZEMEKLİ
İLHAMİ AKTAŞTACİR
SIDDIK AZİZOĞLUTACİR
BİLAL AKİF AYDINİNŞAAT MÜH.
HÜSNÜ ÖZTÜRKEMEKLİ
RECEP YAMANTACİR
ERSİN SÜĞÜTTACİR
CENGİZ KOLOİŞ İNSANI
ORHAN BUDAKTACİR
GÖZDE YILMAZERMODA TASARIMCISI
CELAL KARADAĞEMEKLİ
HAVVA CEYLANYÖNETİCİ
EBRU MUSAOĞLUEV HANIMI
AYSEL AYDINEMEKLİ
ÖZKAN SİRTACİR
SELAMİ TEFİLYÖNETİCİ
ENGİN YAŞARMÜTEAHHİT
EMİNE ÇAVUŞOĞLUEV HANIMI
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülke genelinde oylarını arttıran tek partiyiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!