Ulaşım devrimi için her şey hazır! Hat 41 K projesi de devreye girecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Büyükşehir doğal gazlı çevreci otobüslerinde ilk parti ilimize geldi. 100 otobüsün tamamının teslim alınmasıyla birlikte yeni yılda ulaşımda devrim yaratacak Hat 41 K projesi de devreye girecek. Hat 41 K ile birlikte mesafeye göre ücretlendirmenin yanında aktarma kolaylaşacak, tamamlayıcı hatlar devreye alınacak. Ama en önemlisi Körfez’den Kartepe’ye yolculuk mesafesi maksimum 60 dakikaya inecek.

OTOBÜSLER GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi kentin kuzeyinde trafiği rahatlatmak, vatandaşa konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunmak amacı ile başlattığı Hat 41 K çalışmasının sonuna geliyor. Hattın çalışmaya başlaması için beklenen yeni otobüslerin ilk partisi ilimize geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın fotoğraflarını “Yeni otobüslerimiz geliyor” diyerek paylaştığı 20 araçlık ilk partiyi yeni teslimatlar takip edecek ve 100 otobüsün teslim alınması ile birlikte ulaşımda tarihi süreç başlayacak.

RAHAT VE KONFORLU YOLCULUK İÇİN…
Tüm durakları, transfe
r merkezleri, ve ana hattı bütünleyecek kılçık hatları ile çalışması tamamlanan Şehrin kuzeyinden planlanan Hat 41 K’nin yeni yılda Kirazlıyalı ile Kartepe Özdilek ışıkları arasında hizmete başlaması bekleniyor. Transit bir hat olan ve kılçık hatlarla beslenecek olan Hat 41 dört ilçeyi birbirine bağlayacak. Büyükşehir Karamürsel’den İzmit arasındaki ulaşımı rahatlatmak için Hat 41 G için de çalışmaları başlattı. Bu hattın da Nisan 2022’de devreye alınması hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ulaşım devrimi için her şey hazır! Hat 41 K projesi de devreye girecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!