Türkiye’nin Katamaranı VF 80 MultiHulls Adayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türkiye’nin Katamaranı VF 80 MultiHulls Adayı

Dünyada başta perakende olmak üzere birçok sektörde ilham veren benzersiz yatırımlar gerçekleştiren iş insanı Coşkun Bayraktar’ın 2018 yılında kurduğu VisionF Yatçılık firmasının power katamaran segmentindeki ilk üretimi VisionF 80, Multihull Of The Year 2022 MULTIYACHTS kategorisinde 5 adaydan biri.

Global markalar ile rekabete girişen yerli üretim VF 80, ağırlığı düşürmek üzere kullanılan alüminyum ve makine gürültüsü olmadan çalışmasını sağlayan lityum-iyon akü grubu ile akıllı çözümler sunan zamanın ötesinde bir katamarandır.

Bağlandığı her marinada benzersiz tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran VisionF 80, 55 metrekarelik salonu, 3 misafir kabini, 1 master kabin, 2 mürettebat kamarası ile geniş ve konforlu yaşam alanları sunmaktadır.

İşte Multihull Of The Year 2022’in Mutliyachts Adayı Yerli Üretim VF 80

VisionF 80’e ilk adımınızı attığınız yerde sizi kullanışlı özellikleriyle; sekiz kişilik yemek masası, oturma grubuyla grubu ve barbekülü mutfak tezgahının yer aldığı havuzluk karşılamaktadır. VF 80’de havuzluğun hemen altında, güçlü Volvo makineler, 7kW ve 27kW gücünde iki adet jeneratör, paserella, klima, akü ve su yapıcının yer aldığı makine dairesi bulunmaktadır.

Kullanışlı detaylara sahip olan VF 80’de ön havuzluğunda minderlerin olduğu dinlenme bölümü ve 3.40 metre boyunda bir botun sığacağı genişlikte bir alan yer almaktadır. Bot ve jet-ski gibi deniz araçları kendi etrafında dönebilen teleskopik vinçle kolayca tekneye alınabilmekte ve istenilen yere indirilebilmektedir.

VisionF 80’de salondan ulaşılabilen ve seçkin ankastre cihazların yer aldığı lüks bir mutfak yer almaktadır. Tavan ve duvarların marin deri kaplama olduğu mutfakta, yanmaz çizilmez mutfak tezgahı, soğutucu, dondurucu, fırın ve mikrodalga, bulaşık ve çamaşır makinası yer almaktadır. Opsiyonel olarak 4 kişilik yemek masası seçeneğinin sunulduğu ve Dünyanın en ünlü markalarına ait ürünlerin yer aldığı VF 80 mutfağı, ev konforunda bir deneyim sunmaktadır.

VisionF 80, geniş master suiti sayesinde gittiğiniz her yeri eviniz gibi hissetmenizi sağlamaktadır. Farklı yatak seçenekleri ve giyinme odası alternatifleriyle sunulan VF 80, geniş dolapları ve kullanışlı çekmeceleriyle geniş ve depolama alanlarıyla tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Geniş ve lüks bir duşun yer aldığı master suit’te, yağmur duşu ve 2 adet lavabo bulunmaktadır. Yatak altı LED aydınlatmalar, özel tasarım duvar döşemeleri VF şıklığının en önemli unsurları olarak ön plana çıkmaktadır.

Kıç havuzluktan merdivenle çıkılabilen geniş Flybridge, VisionF 80’nin en göze çarpan mekânlarından alanlarından biridir. Bu alanda yer alan deri kaplamalı kumanda paneli, bar, oturma alanı ve şezlonglarla rüzgârın tatlı esintisinde dinlenebilme, muhteşem eğlenceli partiler verebilme, yakınlarınızla unutulmaz anların tadını çıkartabilme olanağı sağlamaktadır. Teknenin oturma ve güneşlenme alanlarında kullanılan, su geçirmeyen ve güneş ışınlarından etkilenmeyen özellikte kullanılan kumaşlarla hem estetik hem de konforu bir arada sunmaktadır.

VisionF 80, alt katında yer alan 3 adet misafir kabiniyle yakınlarınızı ağırlamaya olanak tanımaktadır. Kabinlerde yer alan geniş ıslak hacimlerin yer aldığı misafir kabinlerinde geniş pencereler sayesinde rahat bir ortam sunulmaktadır. Opsiyonel olarak 4 misafir kabini alternatifinin de sunulduğu teknede, kaliteli malzeme ve özenli ustalık her detayda göze çarpmakta ve kabinlerde gizlenmiş geniş depolama alanları da kullanıcıların rahatı için büyük kolaylık sağlamaktadır.

Türkiye’de Yat Üretiminde Vizyon; VisionF Yatçılık

VisionF Yatçılık, her projede yeni yerleşim fikirleri ve yeni tasarımlar ortaya çıkarırken, her müşteri ile yakın bir işbirliği içerisinde, akıllı ve işlevsel mekanlar yaratmak için sonsuz çeşitlilikte renk, şekil ve dokuda en iyi ve en kaliteli malzemeleri ile en gelişmiş teknolojiyi kullanarak profesyonelce çalışmalarını devam etmektedir.

VisionF Yatçılık Yalova’da kurduğu Tersanesi tam donanımlı imkanları ile yat ve mega yat üretimine uygundur. VisionF Yatçılık’ın en büyük hedefi;  Gelecek mottosuyla hayallerin teknelerini geliştiren, teknolojiyi işçilikle birleştiren, yenilikçi ve özgünlük ve sessizliğin öncelikler listesinin en üst sırasında yer aldığı kendi kendine yeten yatlar üreterek yatçılık sektörüne benzersiz bir soluk getirmektir.

Özellikle mimari, tasarım, sanat ve iletişimi bir araya getirerek, zamanın ötesinde bir tekne yaratmayı hedefleyen VisionF Yatçılık, ürettiği modellerle ile deniz severlerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Multihull Of The Year 2022’de Oylar VF 80’e

https://www.multihulls-world.com/102/les-bateaux/votes/votes sayfasına giriş yapıldıktan sonra, sayfa aşağı doğru kaydırıldığında farklı kategorilerde teknelerin yarıştığı görülmektedir. Bu alanlarda her kategoride tekne seçimi yaparak, oylamaya katılınabilmektedir.

Multiyachts kategorisinde seçiminiz Türkiye’nin üretimi VF 80 olsun.

VisionF 80’e oy vermek için aşağıdaki 3 adımı izleyebilirsiniz.

  1. Multihulls – World websitesini ziyaret ediniz. https://www.multihulls-world.com
  2. Toplamda 7 kategori var. Oyunuzun geçerli olması için her kategoriden birer tekne seçmeniz gerekiyor. VisionF 80 son başlıkta ‘Multiyachts’ başlığı altındadır.
  3. Oylama işlemini tamamlamak için bilgilerinizi sayfanın en alttaki kısma girdikten sonra alttaki kutucuğu işaretleyip ’submit’e basınız.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin Katamaranı VF 80 MultiHulls Adayı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!