TGF ve GEGACE’den Hamza Şayir’e Teşekkür Ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, yakın zamanda gerçekleştirilen TGF kongresine sağladığı destekten dolayı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret ederek teşekkür etti.
TGF Başkanı Karaca’ya, TGF Başkan Yardımcısı Levent Altun, GEGACE Başkanı Oğuz’a GEGACE Yöneticileri Barış Dursun, Mesut Işık, Barış Ateş, Olcay Karabağ eşlik etti. Başkan Şayir’e, TGF ve GEGACE çalışmaları hakkında bilgi aktaran Başkan Karaca ve Başkan Oğuz, yakın zamanda cemiyet üyelerine yapılacak olan geziler için de Dilovası Belediyesi’nden destek sözü alındı.
Gebze bölge gazetecilerini her zaman her platformda desteklediğinin altını çizen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, TGF ve GEGACE’nin organize edeceği her projede olacaklarının sözü verdi. TGF Başkanı Karaca ve Başkan Yardımcısı Altun’a yeni dönem için başarılar dileyen Şayir, gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnun kaldığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TGF ve GEGACE’den Hamza Şayir’e Teşekkür Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!