TAVUK DÜNYASI KOCAELİ’NDE 10’UNCU ŞUBESİNİ AÇTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yenilikçi yaklaşımı ve ödüllü lezzetleriyle bir tutku haline gelen Tavuk Dünyası restoran zincirini büyütmeye devam ediyor. Tavuk Dünyası Kocaeli’ndeki 10’uncu şubesini şehrin en işlek yerlerinden Darıca İstasyon Caddesi’nde hizmete açtı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki restoranlarıyla akıl almaz lezzet tutkunları ile buluşan Tavuk Dünyası en son restoranını Kocaeli Darıca’da açtı. Darıca İstasyon Caddesi’nde açılan yeni restoran ile Tavuk Dünyası Kocaeli’nde 10’uncu restoran açılışını gerçekleştirmiş oldu. Özgün sunumu, kaliteli hizmeti ve akıl almaz lezzetleriyle yeme-içme sektörünün öncü markalarından Tavuk Dünyası, Kocaeli İstasyon Caddesi’nde açtığı restoranıyla Türkiye genelinde 238’inci şubeye ulaştı. Tavuk Dünyası, Haziran ayında Kıbrıs’ın liman kenti Girne’de açtığı bir şubesi ve Rusya’daki restoranıyla yurt dışında da hizmet sunuyor. Pandemiye rağmen hızla büyümeye devam eden Tavuk Dünyası’nın hedefi yıl sonuna kadar 250 şubeye ulaşmak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TAVUK DÜNYASI KOCAELİ’NDE 10’UNCU ŞUBESİNİ AÇTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!