Taşköprü’lüler Derneği 4 olağan Kongresi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Gebze Çayırova Darıca Dilovası Taşköprü lüler Derneği 4. Olağan Kongresi yapıldı. Dr. Metin Şentürk’ ün Divan Başkanlığında Katip Üyeler Nusret Özcan ve Coşkun Öztürk’ün nezninde yoğun katılım la gerçekleştirildi.

4.kez yine Başkanlığa Ali Osman Kılcan seçildi. Kılcan konuşmasında; “ Başkanlık 4 kez tarafımıza teveccüh edildi ilk günkü heyecanla yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Kocaeli de tarihimizi kültürel değerlerimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Kongremize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine ve başkanlarına, Kocaeli Yerel Kültür Platformuna, milli boksörümüze, basının güzide temsilcilerine , Marmara Ahçilar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ,yöresel lokmacılarımıza, Yerel Kültür Platformu Kadın Kolları Gebze Başkanı ve Ekibine , Derneğimizin Kadın Kolları Başkanı ve ekibine Derneğimizin üyelerine ,ve lokma dökümünde bizlere maddi manevi destek veren işadamlarımıza yeni yönetim kurulu üyeleri adına ve şahsım adına en kalbi duygularla saygılarımı sunarım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taşköprü’lüler Derneği 4 olağan Kongresi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!