“Tarihsi destanın 5. yılındayız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı. Çiler yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “      Demokrasimize, bayrağımıza, geleceğimize kastetmek isteyenlerin yenilerek, milletimizin tarih yazdığı destansı mücadelenin 5. Yılına ulaşmış bulunuyoruz.        Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurum ve kuruluşlarımızın, milletimizin, güvenlik güçlerimiz ile birlikte menfur darbe girişimine karşı kararlı ve dik duruşu, ülkemizi iç savaş ortamına sokmak isteyenlere en güzel cevabı vermiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar birliğimiz öncülüğünde Gebze Ticaret Odası olarak darbe girişimini öğrendiğimiz ilk andan itibaren bizler de; tüm yönetimimiz, üyelerimiz, paydaş kurumlarımız ile birlikte milletimizin iradesine darbe vurmaya çalışanların karşısında olduk.

Cesaretin ve kahramanlık ruhunun ispatı olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü gururla kutlar; 15 Temmuz’un 5. Yıldönümünde darbe girişimine karşı ilk günden itibaren gösterdiğimiz duruşumuzun fotoğraflarının yer aldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz” bu yıl da Odamızda tüm ziyaretçilerimize açık olacağını bildirir, milli bütünlüğümüz için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anar, minnetlerimi sunarım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Tarihsi destanın 5. yılındayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!