Tarhan, “kesinti”yi Meclis’e taşıdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

TAHSİN TARHAN AKMEŞE’DE YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli’nin sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Tarhan, bu kez İzmit Akmeşe Mahallesi’nde uzun süredir yaşanan ve SEDAŞ tarafından her yıl biteceği duyurulmasına rağmen bir türlü sona ermeyen elektrik kesintisi sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

“Teknolojinin bu kadar ilerlediği bir çağda hala elektrik kesintisi sorunları ile karşılaşıyoruz”

Akmeşe mahallesi başta olmak üzere Kocaeli’de yaşanan elektrik kesintisi sorununun önemine dikkat çeken Tarhan: “Son dönemlerde neredeyse her gün ilimizde elektrik kesintisi yaşanıyor. Elektrik kesintileri nedeniyle Kocaeli halkı mağdur oluyor. SEDAŞ ise yeterli altyapı yatırımı yapmıyor. Teknolojinin bu kadar ilerlediği bir çağda hala elektrik kesintisi sorunları ile karşılaşıyoruz” dedi.

Tarhan, elektrik kesintisinin çalışma hayatından, eğitim hayatına Kocaelili tüm vatandaşları etkilediğine dikkat çekerek, sorunun çözümü için Yetkilileri göreve davet etti.

Tahsin Tarhan Genel Kurulda yaptığı konuşmada “İktidar uzaya gidiyoruz diyor, Kocaeli’nin İzmit Akmeşe Mahallesi’nde sürekli elektrikler kesiliyor. Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan vatandaşlar, elektrik kesintileri nedeniyle zor durumda. Ev ve dükkanlarda elektrikli aletleri defalarca bozuluyor. Çocuklar eğitime devam edemiyor” dedi.

Yıllardır söz verilmesine rağmen bu sıkıntının çözülemediğine dikkat çeken Tarhan;  “Sanayinin ve teknolojinin merkezi olan Kocaeli’de, bu çağda elektrik kesintisi yaşanıyor olması utanç vericidir. Yetkilileri Akmeşelilerin bu sorununu bir an önce çözmeye davet ediyoruz” dedi.

“SEDAŞ alt yapı yatırımı yapmak zorundadır”

Tarhan, “SEDAŞ, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini kapsayan, yaklaşık, 2 milyon tüketiciye ve  yaklaşık 4 milyon nüfusa enerji dağıtım hizmeti vermesi gereken bir kuruluş olarak alt yapı yatırımlarını yapmak ve 24 saat kesintisiz enerji dağıtımı yapmak zorundadır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarhan, “kesinti”yi Meclis’e taşıdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!