Soyluçiçek saldırıyı kınadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova’da bir tıp merkezinde bir hemşire ve doktora yönelik şiddet vakasını kınadıklarını belirtip, “Cezasız kalmamalı” dedi
Çayırova’da yeni ve yine bir sağlıkçıya şiddet vakası kınandı. Vaka bir tıp merkezinde meydana gelmiş, Muhammet Ç. isimli kişi çocuğuna iğne yapmak için damar yolu arayan hemşire Serhat Özcanlı’ya, ardından da araya girmek isteyen Doktor Yılmaz Aydın’a şiddet uygulamıştı. Muhammet Ç şikayet üzerine gözaltına alınırken CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek saldırıyı yazılı açıklama ile kınadı. Soyluçiçek açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Sağlık çalışanlarına en muhtaç olduğumuz böyle bir salgın zamanında, doktorlarımıza ve hemşirelerimize zarar veren saldırganları en ağır şekilde kınıyoruz. Cezasızlıktan alınan cesaret karşısında gereken yaptırımlar uygulanmaz ve yetkililer tarafından net bir tutum sergilenmezse sağlık hizmeti sağlıklı bir şekilde sunulamaz. Sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıkta şiddetin son bulması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtiyoruz.  Yaşanılan bu pandemi sürecinde büyük bir özveriyle yakınlarının bile yaklaşmadığı veya yaklaşamadığı Covid hastalarıyla gece gündüz yeri geldiğinde özel hayatını, hatta kendi ailelerini bile ihmal ederek ilgilenen, uğraşan hekim ve sağlık çalışanların bu tür sağlıkta şiddet olaylarıyla karşılaşmaları üzücü bir durumdur. Sağlık çalışanlarına yapılan bu zulüm cezasız kalmamalı ve cezalar caydırıcı nitelikte olmalıdır. Devlet yetkilileri bu duruma acilen bir çözüm bulmalıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Soyluçiçek saldırıyı kınadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!