Tahir Büyükakın

Sosyal Denge Tazminatı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediyesinde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesinde İmzalar Atıldı.

Bem Bir-Sen Kocaeli Şubesi yetkili olduğu belediyelerde, sosyal denge sözleşmesi süreçlerini tamamlamaya devam ediyor.

Gebze Belediyesinde, Başkanlık makamında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz  ile Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni arasında imzalanan sözleşme töreninde Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcıları Aziz Kılıç, Mehmet Gökkaya, Cihad Karagöz, İ.Volkan Şan, İşyeri temsilcileri Mesut Figen, Mutlu Dural İle Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü İzzet Kaşık Hazır Bulundu.

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz İle Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni Arasında İmzalanan Sözleşme İle Memur ve Sözleşmeli Statüde çalışan 303 kişi, Toplu Sözleşme Hükümleri çerçevesinde belirlenen tavan tutar üzerinden faydalanacak.

İmza Töreninde Konuşan Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni “Zinnur Başkanımıza yapıcı tutumu ve katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışanlarını Ailesinin Bir Ferdi Olarak gördüğünü tekrar bizlere gösterdi. İmzaladığımız sözleşmenin Çalışan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu

Başkan Zinnur Büyükgöz “ Öncelikle çalışanlarımıza ve kurumumuza akit ettiğimiz bu sözleşmenin hayırlar getirmesini diliyorum. Çalışanlarımızın dertleri ile dertlenmeyi aileyi olmayı benimsedik. Bundan sonraki süreçte çalışanlarımızın hizmetlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Katkıları için Sendika Başkanı Faruk Bey ve Yönetimine teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Tören Başkan Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ve çiçek takdimi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sosyal Denge Tazminatı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!