Sosyal Denge Sözleşmesi Tamamlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gölcük Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi Tamamlandı.

Bem Bir Sen Kocaeli Şubesi, Gölcük Belediyesinde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi sürecini, Başkan Ali Yıldırım Sezer ve Şube Başkanı Faruk Zihni’nin imzasıyla nihayete erdirdi.

Sözleşme Töreninde Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Cihad Karagöz, İşyeri temsilcisi Sevgi Ertuğ hazır bulundu.139 memur çalışanı ilgilendiren sözleşme Tavan Tutar üzerinden imzalandı.

Sözleşme sonrasında Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni” Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Bey, çalışanlarının en iyi şekilde faydalanacağı bir sözleşme için gereken desteğini esirgemedi. Kendisine Şube yönetimim ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Sözleşmenin üyelerimize, tüm çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Ali Yıldırım Sezer “Çalışanlarımızın geleceği adına iyi bir anlaşmaya imza attık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmenin, yapacağımız Hizmetlerin Kalitesini arttırması adına hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Sözleşme Başkan Ali Yıldırım Sezer’e çiçek ve hediye takdimi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sosyal Denge Sözleşmesi Tamamlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!