Tahir Büyükakın

Siz sahiplenin aşılarını biz yapalım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi “siz sahiplenin aşısını biz yapalım’’ projesi kapsamında sokak hayvanlarının iç ve dış parazit aşılarını yapıyor. İlçe genelinde yürütülen projeyle belediye gelen çağrıyla harekete geçen ekipler, vatandaşlar tarafından sahiplenilen sokak hayvanlarına yerinde müdahale edilerek, veteriner hekim tarafından genel muayene sonrası aşıları yapılıyor.

Çayırova Belediyesi “canlı odaklı’’ hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Veteriner hekimi tarafından genel muayeneleri gerçekleştirilen kedilere iç ve dış parazit aşıları uygulanıyor. Yapılan aşılarla kedilerin iç organlarına veya deri üzerine tutunarak zarar veren parazitlerin önüne geçiliyor. İç ve parazit belirtileri görülmeden önce alınan önlemler ile olası bir sağlık sorunun tetiklenmesi de engelleniyor.


Öte yandan sokakta yaşayan sevimli dostların barınma ihtiyacı doğal yaşam alanında karşılanırken, düzenli olarak mama dağıtımı yapan ekipler sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyacını sürekli karşılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Siz sahiplenin aşılarını biz yapalım!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!